Splitleasing

CAL Premium tilbyder også splitleasing. Det er en leasingform, der både kan bruges til erhvervsmæssig og privat brug.

Denne leasingform er perfekt til dig, der ønsker at bruge den samme bil til erhverv og privat. Aftales skal indgås mellem leasingselskabet, virksomheden og den ansatte, der skal benytte bilen.

Fordele for dig som privatperson

Vælg din drømme premiumbil

Generelt er splitleasing en meget fleksibel form for leasing, hvor virksomheden kun skal betale for det, bilen bliver brugt til i erhvervsmæssig sammenhæng – resten skal den ansatte dække privat.

Kontakt os, så vi kan finde den bedste løsning for dig

Vil du vide mere om splitleasing? Så kontakt os i dag. Vi besvarer dine spørgsmål, så vi sammen kan vælge den rigtige leasingform og leasingbil til dig!

Har du spørgsmål?

Sander Janbæk

Sander har en evne til at forstå dine unikke behov og ønsker. Han stræber altid efter at finde den helt rette løsning, der matcher dine forventninger og dit budget. Med Sander som din rådgiver, kan du være sikker på at få en tryg og professionel biloplevelse hos CAL Premium, som bliver skræddersyet til perfektion.

Frederik Knudsen

Frederik brænder for at arbejde med biler og er altid klar til at dele sin viden, passion og entusiasme med dig. Han er din pålidelige partner, når det kommer til at finde den perfekte bil, der opfylder dine behov og ønsker. Med Frederik som din rådgiver kan du forvente en personlig og professionel biloplevelse hos CAL Premium.