Erhvervsleasing

Har du overvejet at lease din firmabil i stedet for at købe den? Så hjælper CAL Premium gerne med at finde den bedste leasingbil til din virksomheds ønsker og behov.

Når du leaser en firmabil, vil medarbejderen, der skal køre i bilen, blive registreret som bruger af den leasede bil. Brugeren vil derfor blive beskattet af bilens værdi, hvis den også skal anvendes til privat brug. Dog kan brugeren normalt trække afskrivninger og driftsomkostninger fra i SKAT.

Fordele ved erhvervsleasing:

Du kan vælge mellem flere former for erhvervsleasing. Hos CAL Premium tilbyder vi både flexleasing, splitleasing, sæsonleasing og operationel leasing til erhverv og private.

Kontakt os, så vi kan finde den bedste løsning for dig

Vil du vide mere om erhvervsleasing? Så kontakt os i dag. Vi besvarer dine spørgsmål, så vi sammen kan vælge den rigtige leasingform og leasingbil til dig!

Har du spørgsmål?

Sander Janbæk

Sander har en evne til at forstå dine unikke behov og ønsker. Han stræber altid efter at finde den helt rette løsning, der matcher dine forventninger og dit budget. Med Sander som din rådgiver, kan du være sikker på at få en tryg og professionel biloplevelse hos CAL Premium, som bliver skræddersyet til perfektion.

Frederik Knudsen

Frederik brænder for at arbejde med biler og er altid klar til at dele sin viden, passion og entusiasme med dig. Han er din pålidelige partner, når det kommer til at finde den perfekte bil, der opfylder dine behov og ønsker. Med Frederik som din rådgiver kan du forvente en personlig og professionel biloplevelse hos CAL Premium.