Flexleasing

Hos CAL Premium tilbyder vi også flexleasing. Det er en af vores mest populære leasingformer, da bilen ikke finansieres med fuld afgift, men kun for den ønskede periode.

Det vil sige, at du som leasingtager undgår at betale den fulde registreringsafgift på én gang. I stedet betaler du blot førstegangsydelsen og efterfølgende en fast månedlig ydelse, så længe leasingaftalen gælder.

Flexleasing kaldes også for finansiel leasing, og det fungerer godt til både privat- og erhvervsbrug. Typisk vælger vores kunder at flexlease i 12 måneder ad gangen, hvorefter de har to muligheder, når leasingaftalen udløber.

Dine to muligheder ved udløb:

Alternativt kan du lade leasingselskabet tilbagekøbe bilen til restværdien.

Hos CAL Premium prioroterer vi realistisk afskrivning og vurdering af restværdien, der er baseret på den konkrete leasingbil. På den måde modvirker vi, at vores kunder ikke får uheldige oplevelser med for stor restværdi, når deres aftale udløber. Derudover bidrager det til, at det vil være gunstigt og ofte til en lavere pris, hvis man som kunde vælger at forlænge leasingperioden.

Kontakt os, så vi kan finde den bedste løsning for dig

Vil du vide mere om flexleasing? Så kontakt os i dag. Vi besvarer dine spørgsmål, så vi sammen kan vælge den rigtige leasingform og leasingbil til dig!

Har du spørgsmål?

Sander Janbæk

Sander har en evne til at forstå dine unikke behov og ønsker. Han stræber altid efter at finde den helt rette løsning, der matcher dine forventninger og dit budget. Med Sander som din rådgiver, kan du være sikker på at få en tryg og professionel biloplevelse hos CAL Premium, som bliver skræddersyet til perfektion.

Frederik Knudsen

Frederik brænder for at arbejde med biler og er altid klar til at dele sin viden, passion og entusiasme med dig. Han er din pålidelige partner, når det kommer til at finde den perfekte bil, der opfylder dine behov og ønsker. Med Frederik som din rådgiver kan du forvente en personlig og professionel biloplevelse hos CAL Premium.