Sæsonleasing

CAL Premium tilbyder også sæsonleasing til dig, der ønsker en speciel bil i bestemte perioder på året. Så hvis du f.eks. drømmer om at høre en cabriolet om sommeren og en firhjulstrækker om vinteren – så kan sæsonleasing være løsningen for dig.

Ved denne form for leasing opdeler du selv året i aktive og passive perioder. Hvis du f.eks. vælger at lease en cabriolet i sommerhalvåret, vil din månedlige udgift være begrænset i den passive vinterperiode. Sæsonleasing er nemlig så økonomisk fleksibelt, at når du ikke bruger bilen i den passive periode, så står den uden nummerplade, og du slipper dermed for at betale diverse afgifter.

Når vi indgår aftalen, skal du betale en førstegangsydelse, hvorefter ydelserne betales månedsvis. Når aftalen udløber, har du to muligheder ligesom ved flexleasing.

Dine to muligheder ved udløb:

Alternativt kan du lade leasingselskabet tilbagekøbe bilen til restværdien.

Fordele ved sæsonleasing

Kontakt os, så vi kan finde den bedste løsning for dig

Vil du vide mere om sæsonleasing? Så kontakt os i dag. Vi besvarer dine spørgsmål, så vi sammen kan vælge den rigtige leasingform og leasingbil til dig!

Har du spørgsmål?

Sander Janbæk

Sander har en evne til at forstå dine unikke behov og ønsker. Han stræber altid efter at finde den helt rette løsning, der matcher dine forventninger og dit budget. Med Sander som din rådgiver, kan du være sikker på at få en tryg og professionel biloplevelse hos CAL Premium, som bliver skræddersyet til perfektion.

Frederik Knudsen

Frederik brænder for at arbejde med biler og er altid klar til at dele sin viden, passion og entusiasme med dig. Han er din pålidelige partner, når det kommer til at finde den perfekte bil, der opfylder dine behov og ønsker. Med Frederik som din rådgiver kan du forvente en personlig og professionel biloplevelse hos CAL Premium.