Leasing hos CAL Premium

Hos CAL Premium vil vi gøre alt for, at du eller din virksomhed kan finde den perfekte bil til at lease – enten til privat- eller erhvervsbrug.

Vi tilbyder alle leasingformer, som du kan læse mere om her:

Når du vælger at lease din bil, betaler du en førstegangsydelse og derefter en fast månedlig ydelse i den aftalte leasingperiode. Derudover vil der være en registreringsafgift, som beregner ud fra bilens alder, markedspris samt de måneder, du ønsker at lease bilen i.

Vælg din drømme premiumbil

Hos CAL Premium tilbyder vi vores kunder at lease Premiumbiler. Vi kan blandt andet tilbyde dig at lease biler af mærkerne:

Vores brede udvalg giver dig chancen for at lease netop din drømmebil. Har vi ikke din ønskede model på lager, så hjælper vi gerne med at fremskaffe den gerne til dig. Dette kan du læse mere om under import af biler.

Undgå uforudsete udgifter med CarGarantie forsikring

Vores premiumbiler indeholder ofte avanceret teknologi. Derfor tilbyder vi vores kunder at tegne en forsikring, der kan dække uforudsete udgifter til drift og reparation. På den måde kan du lease din bil med tryghed og ro i maven.

Har du spørgsmål?

Sander Janbæk

Sander har en evne til at forstå dine unikke behov og ønsker. Han stræber altid efter at finde den helt rette løsning, der matcher dine forventninger og dit budget. Med Sander som din rådgiver, kan du være sikker på at få en tryg og professionel biloplevelse hos CAL Premium, som bliver skræddersyet til perfektion.

Frederik Knudsen

Frederik brænder for at arbejde med biler og er altid klar til at dele sin viden, passion og entusiasme med dig. Han er din pålidelige partner, når det kommer til at finde den perfekte bil, der opfylder dine behov og ønsker. Med Frederik som din rådgiver kan du forvente en personlig og professionel biloplevelse hos CAL Premium.