Operationel leasing

CAL Premium tilbyder operationel leasing til både private og erhverv. Ved denne form for leasing, har du ingen risiko, når det kommer til bilens drift og dens tab af værdi – og du er dermed ikke bundet til at betale restværdien, når leasingaftalen udløber.

Når du vælger operationel leasing, starter du altid med at betale en førstegangsydelse, og derefter vil der være et fast månedligt ydelse, der beregnes ud fra bilens pris, dens beregnede tab af værdi i leasingperioden og det forventede antal kilometer, du ønsker at køre årligt.

Derudover indgår vi hos CAL Premium en aftale om service og reparation på forhånd, så der ikke dukker nogle uventede driftsudgifter op i din leasingperiode.

Fordele ved operationel leasing

Kontakt os, så vi kan finde den bedste løsning for dig

Vil du vide mere om operationel leasing? Så kontakt os i dag. Vi besvarer dine spørgsmål, så vi sammen kan vælge den rigtige leasingform og leasingbil til dig!

Har du spørgsmål?

Sander Janbæk

Sander har en evne til at forstå dine unikke behov og ønsker. Han stræber altid efter at finde den helt rette løsning, der matcher dine forventninger og dit budget. Med Sander som din rådgiver, kan du være sikker på at få en tryg og professionel biloplevelse hos CAL Premium, som bliver skræddersyet til perfektion.

Frederik Knudsen

Frederik brænder for at arbejde med biler og er altid klar til at dele sin viden, passion og entusiasme med dig. Han er din pålidelige partner, når det kommer til at finde den perfekte bil, der opfylder dine behov og ønsker. Med Frederik som din rådgiver kan du forvente en personlig og professionel biloplevelse hos CAL Premium.