CAL Premium

CAL Premium er din destination for eksklusive leasingbiler med fokus på anerkendte mærker som Mercedes, BMW, Audi, Porsche og Tesla. Vores spændende udvalg af luksusbiler, og vores evne til at imødekomme specifikke ønsker, har givet os stor ros og anerkendelse.

CAL Premium er en del af C. A. Larsen Automobiler A/S, der i 60 år har været i konstant udvikling baseret på kerneværdierne tillid og respekt kombineret med passion for biler. C. A. Larsen Automobiler A/S er autoriseret forhandler af Peugeot, Citroën og Opel med 150 dedikerede medarbejdere i Odense, Haarby, Ringe, Svendborg, Herning og Århus.

Vi værdsætter nærvær og sikkerhed i hele forløbet og er altid parate til en uforpligtende samtale for at besvare dine spørgsmål og opfylde dine bilønsker – selv hvis den ønskede model ikke er på vores nuværende lager.

Mød vores team

Sander Janbæk

Salgschef

Sander Janbæk er vores dedikerede salgschef med en brændende passion for biler. Sander har en dybdegående viden om premiumbiler og deres forskellige egenskaber.

Frederik Knudsen

Salgskonsulent

Frederik Knudsen er vores dygtige og dedikerede salgskonsulent. Frederik er kendt for at være serviceminded og dedikeret til at give dig den bedst mulige oplevelse.

Har du spørgsmål?

Sander Janbæk

Sander har en evne til at forstå dine unikke behov og ønsker. Han stræber altid efter at finde den helt rette løsning, der matcher dine forventninger og dit budget. Med Sander som din rådgiver, kan du være sikker på at få en tryg og professionel biloplevelse hos CAL Premium, som bliver skræddersyet til perfektion.

Frederik Knudsen

Frederik brænder for at arbejde med biler og er altid klar til at dele sin viden, passion og entusiasme med dig. Han er din pålidelige partner, når det kommer til at finde den perfekte bil, der opfylder dine behov og ønsker. Med Frederik som din rådgiver kan du forvente en personlig og professionel biloplevelse hos CAL Premium.