Finansiering hos CAL Premium

Hos CAL Premium tilbyder vi et spændende udvalg af attraktive luksusbiler – især indenfor de anerkendte bilmærker som Mercedes, BMW, Audi, Porsche og Tesla og mange flere.

Vores helt store fokus er på leasingbiler, men vi er også gerne behjælpelige, hvis du ønsker at købe og finansiere din drømmebil gennem os. Vi har derfor indgået et samarbejde med Santander Consumer Bank og Jyske Finans om attraktive finansieringstilbud, hvilket gør os i stand til at tilbyde dig finansieringsløsninger, der passer til dine individuelle ønsker og behov.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank har i mange år været førende på det danske bilmarked inden for finansieringsløsninger. Vi kan derfor tilbyde dig nogle af markedets mest fordelagtige priser og betingelser i samarbejde med Santander. Når du vælger at finansiere din bil gennem Santander, kan du blandt andet drage fordel af følgende:

Jyske Finans

Jyske Finans ejes af Danmarks tredjestørste bank, Jyske Bank. Jyske Finans blev grundlagt i 1959 og har blandt andet specialiseret sig i finansiering af biler, og er i dag en af Danmarks største og mest erfarne aktører inden for bilfinansiering. Når du vælger at finansiere din bil gennem Jyske Finans, får du blandt andet følgende fordele:

Skal vi hjælpe dig med finansieringen af din drømmebil?

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at finde den bedste løsning for dig.

Har du spørgsmål?

Sander Janbæk

Sander har en evne til at forstå dine unikke behov og ønsker. Han stræber altid efter at finde den helt rette løsning, der matcher dine forventninger og dit budget. Med Sander som din rådgiver, kan du være sikker på at få en tryg og professionel biloplevelse hos CAL Premium, som bliver skræddersyet til perfektion.

Frederik Knudsen

Frederik brænder for at arbejde med biler og er altid klar til at dele sin viden, passion og entusiasme med dig. Han er din pålidelige partner, når det kommer til at finde den perfekte bil, der opfylder dine behov og ønsker. Med Frederik som din rådgiver kan du forvente en personlig og professionel biloplevelse hos CAL Premium.