Vi hjælper dig med at finde og importere din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil tilgængelig lige nu? Hos CAL Premium er vi parate til at finde og hjemtage den perfekte bil til dig.

Vores omfattende netværk af forbindelser og samarbejdspartnere, kombineret med vores store ekspertise inden for bilimport både nationalt og internationalt, giver os mulighed for at finde præcis den bil, der opfylder dine unikke ønsker, behov og krav.

Sådan fungerer processen

Vi ønsker at give dig en enkel og problemfri oplevelse. Derfor har vi delt processen op i tre enkle trin, der giver dig et overblik over processen, når vi importerer din drømmebil.

1. Vi finder din drømmebil

I tæt dialog med dig omkring dine ønsker og krav søger vi vores store netværk igennem for at opfylde dine kriterier. Bilens historik bliver nøje undersøgt med hensyn til tidligere skader og servicehistorik.

2. Vi importerer bilen

Vi sørger for, at din bil sikkert kommer hjem. Når bilen er i landet, står vi for klargøringen og sørger for, at bilen er klar til at få nummerplader.

3. Du får nøglerne

Nu er du næsten klar til at køre. Sammen skræddersyer vi den endelige løsning ud fra, om bilen er en leasingbil eller købsbil. Vi guider dig gerne til den bedste løsning baseret på dine behov og økonomiske situation.

Bestil din drømmebil i dag

Vi står parat til at hjælpe dig med at importere din drømmebil. Har du en specifik bil i tankerne? Tøv ikke med at kontakte os – vi er her fo#kontaktr at gøre din drøm til virkelighed. Kontakt os i dag, så vi kan tage en uforpligtende snak om dine ønsker.

Har du spørgsmål?

Sander Janbæk

Sander har en evne til at forstå dine unikke behov og ønsker. Han stræber altid efter at finde den helt rette løsning, der matcher dine forventninger og dit budget. Med Sander som din rådgiver, kan du være sikker på at få en tryg og professionel biloplevelse hos CAL Premium, som bliver skræddersyet til perfektion.

Frederik Knudsen

Frederik brænder for at arbejde med biler og er altid klar til at dele sin viden, passion og entusiasme med dig. Han er din pålidelige partner, når det kommer til at finde den perfekte bil, der opfylder dine behov og ønsker. Med Frederik som din rådgiver kan du forvente en personlig og professionel biloplevelse hos CAL Premium.